Contact

 

 

Stel ons je vraag

Kom meer te weten over onze activiteiten

Wegbeschrijving

We hebben al gemerkt dat wanneer men de GPS gebruikt om tot bij de Japanse Tuin en onze show te komen, dit toestel je niet altijd de juiste weg wijst.Daarom hebben we deze wegbeschrijving toegevoegd

Werkzaamheden

Door werkzaamheden aan Kapermolenpark verhuist de Belgian ZNA Koi Show dit jaar naar de overkant van de Koning Boudewijnlaan. Slechts vijftig meter van het park. In overleg met de stad Hasselt hebben we gekozen voor de Oude Brandweerkazerne.

Afrit 28

Wanneer u afrit 28 neemt houdt u links aan ongeacht u van de richting van Antwerpen of Luik komt. Op het eerstvolgende kruispunt rijdt u naar rechts de singel op en rij door tot u aan het kruispunt waar u rechts voor u Plopsa Indoor ziet. Aan dit kruispunt rijdt u links Hasselt binnen tot aan het kleine ronde punt, op dit rond punt rijdt u rechts de nieuwe grote parking aan de Japanse Tuin op.

Afrit 27

Diegenen die kiezen voor afrit 27, rijden de Kuringersteenweg af tot aan de singel, rijden deze links op en blijven deze volgen tot ze Plopsa Indoor aan hun linkerkant tegenkomen. Aan dit kruispunt rijdt u rechts het centrum in tot aan het eerder beschreven kleine ronde punt.

Via Genk

De mensen die van Genk komen via de Kempische Steenweg de singel op gereden en houden dan links aan tot wanneer ze Plopsa Indoor aan hun linkerkant tegenkomen.